Adresa & Contact

Adresa noastră

Bulevardul Carol I, nr. 31-33, Corp 3, sector 2

Telefon

Infiintata in anul 2012, Sana Vivendi Fitness, sala de firness din zona Universitate, este doar o fila a intregii carti numita Sana Vivendi si urmareste sa introduca pe piata din Romania nu doar un model pentru un corp sanatos si zvelt, ci si o minte aerisita si un stil de viata adecvat bazat pe principii bine stabilite.

Pe langa aparatele performante create pentru a va satisface dorinta de a ajunge la trupul mult visat, Sana Vivendi Fitness va ofera o gama larga de proceduri care au sa va completeze drumul spre corpul dorit. Beneficiind de un antrenor personal aveti avantajul de a sti exact ce exercitii trebuie sa efectuati pentru a scapa de surplusul de grasime si pentru a va tonifia intregul corp.

Salonul de remodelare corporala si sauna au ca scop definirea si completarea rezultatelor obtinute in urma antrenamentelor. Combinand toate aceste procese cu siguranta veti obtine silueta perfecta!

Noi, cei de la Sana Vivendi,iti modelam orice viziune asupra felului in care arati oferindu-ti sfaturi pe viitor pentru a-ti construi un stil de viata sanatos.

Drept multumire pentru alegerea de a veni la Sana Vivendi Fitness va oferim o gama larga de beneficii pentru un stil de viata sanatos:
– Sala fitness situata ultracentral
– Personal tanar, prietenos si profesionist
– Ambient pozitiv si energic
– Rezultate garantate inca din prima sedinta
– 1 program de antrenament GRATUIT
– Supravegherea permanenta a instructorului
-sala de fitness curata
– promotii si abonamente fitness pentru studenti

Va asteptam!

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed