Adresa & Contact

Adresa noastră

Iancu Jianu 2A, sector 5

Ella & Mario Style din sectorul 5 este un salon de bronzare cu o ambianta perfecta pentru bronzare si relaxare, cu profesionisti in domeniu ce va vor oferi sfaturi de calitate si un mediu in care sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra.

Studioul nostru de bronzare din Rahova este echipat cu solarii cu desing modern, fiecare avand tuburi cu diferite intensitati, comfort si tehnlogie de un grad inalt pentru un bronz cat mai uniform si de calitate.

Ergoline este un aparat de bronzat foarte spatios ce il foloseste Salonul de bronzare Ella & Mario Style din sectorul 5, cu o experienta de zeci de ani prin concepte de bronzare avansate cu servicii de calitate, dispunand de profesionisti in domeniu ce va vor sfatui si raspunde la orice intrebare pe care o aveti.

Ochelari de protectie

– OCHELARI VERZI
– OCHELARI ROSII
– OCHELARI ALBASTRI

Creme:

– GELLE HEMP
– CHEEKY BROWN
– SINFULLY BLACK
– LEGALLY DARK
– HARDCORE BLACK
– DARK LEGS80
– HEMP NATION VANILLA PINEAPPLE

Crema Australian Gold este una complexa si cunoscuta pentru bronzare uniforma cu raze UV, ce activeaza de peste 25 de ani in domeniu. Aceasta ofera un standard ridicat pentru orice client, fiind bazata din extracte naturale pentru un bronz inchis si sanatos ce ofera un aspect natural al pielii.

Salon bronzare Ella & Mario Style din Rahova, sectorul 5 dispune de solar bine echipat si cu un design inovator ce are 3 aparate orizontale si unul vertical de la marca Ergoline, o marca foarte buna, de accea puteti avea incredere ca va bronzati cu grija.

Clientele/clientii nostri pot savura o cafea din partea casei, oferindu-va si alte promotii la preturi accesibile.

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed