Adresa & Contact

Adresa noastră

Str. Dristorului nr. 121, Sector 3

SanGym este o sala de fitness de top din Bucuresti, situata in apropiere de metrou Dristor, ceea ce va va ajuta sa ajungeti cat mai usor la noi fara a fi nevoit sa utilizati mai multe mijloace de transport.

Colaboram doar cu instructori de performanta, cu studii in domeniu, ce va va ajuta sa aveti un trup de invidiat si o sanatate pe masura pentru a va bucura de o viata activa si usoara.

Obligatia antrenorilor nostri este de a va oferi sprijinul si educatia sportiva necesara pentru ca dumneavoastra sa va atingeti performantele dorite intr-un mod corect, placut si rapid.

Si pentru a fi sigur ca beneficiati de servicii 100% de calitate, va punem la dispozitie echipament de ultima generatie Florsystem care este producatorul numarul 1 in Romania, dar si aparate cardio profesionale Vision Fitness.

Toate acestea se intind pe o suprafata de 420 mp cu 2 nivele si va asiguram confortul necesar prin: sistem de aer conditionat, centrala termica proprie, dusuri si grupuri sanitare de o curatenie maxima, vestiare si dulapuri cu cheie.

Va oferim o gama larga de servicii pentru a va bucura de toate tipurile de exercitii intr-un mod usor si distractiv:

-Fitness
-Aerobic
-Indoor Cycling
-Body Building
-Bar Sportiv
-Solar
-Nutritie
-Antrenori

Pentru ca pentru noi sanatatea si linistea dumneavoastra conteaza, va asteptam cu drag intr-un cadru creat special pentru cei care isi doresc o minte sanatoasa intr-un corp sanatos!

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed