Adresa & Contact

Adresa noastră

Strada De Mijloc nr. 79, Brasov

Am deschis acest salon în Braşov pentru dumneavoastră, într-o locaţie centrală, dar neperturbată de tumultul citadin, pe strada De Mijloc nr. 79. Noi vă introducem într-un loc de seninătate şi linişte, un loc în care simţurile dumneavoastră sunt revigorate, mintea este relaxată şi corpul va este ridicat la o stare de beatitudine.

Răsfăţaţi-vă şi treziţi-vă într-o grădină în care tratamentele noastre va vor calma corpul, mintea şi sufletul. Pielea va fi lăsată strălucitoare, muşchii se vor relaxa, tensiunile se vor ridica departe şi energia internă va fi revigorată.

Organismul are menirea de a auto-corecta, dar mediul nostru dur blochează de multe ori capacitatea noastră înnăscută de a ne vindeca. De la stres, toxine chimice, la lipsa de somn, recalibrarea este un fapt necesar de viaţă. De aceea ne învăţăm clienţii noştri să îşi recâştige echilibrul lor natural prin intermediul nostru şi o multitudine de tratamente de relaxare.

„Rusu Palace” este salonul care vă oferă o gamă foarte diversă de servicii.

– remodelare corporală
– coafor
– manichiură/pedichiură
– cosmetică

Suntem specializaţi în tratarea şi combaterea aspectelor inestetice ale corpului prin proceduri non-invazive şi relaxante: tratamente anticelulitice, tratamente de slăbire rapidă,detoxifiere, drenaj limfatic, împachetări anticelulitice.

Pentru toate aceste tratamente dispunem de o gamă largă de aparate de ultima generaţie şi produse profesionale, atent selectate.

La recepţia salonului, sunteţi întâmpinat de personalul nostru cu o atenţie deosebită, care vă pot consilia şi ghida spre serviciile oferite de noi şi de la care puteţi obţine informaţii despre oferta serviciilor noastre.

Scopul nostru este de a va face, sa va simţi special/ă şi îngrijit/ă, atunci când sunteţi în centrul nostru SPA.

RUSU PALACE Beauty Center se adreseaza ambelor sexe. Soluţiile propuse de centrul nostru vor fi mereu adaptate fiecărei persoane, cât şi cazului prezentat de aceasta.

Calitate, stil, rafinament la preţuri pe care vi le puteţi permite !!!

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed