Adresa & Contact

Adresa noastră

CEZAR BOLIAC Nr. 12, Brasov, Romania

In cadrul clinicii OPTICRISTAL lucreaza o intreagă echipă de asistente medicale, optometrişti şi medici competenţi cu o bogată experienţă in domeniul sănătăţii ochiului, care au fost indelung pregătiţi pentru a oferi pacienţilor de toate varstele serviciile de nivel european pe care le merită. Tratamentele, fie că necesită sau nu intervenţie chirurgicală, sunt nedureroase, complete,eficiente şi rapide.

Un pacient care apeleaza la serviciile noastre va avea o experienta placuta pornind de la excelenta organizare a receptiei, cu un timp minim de asteptare , sistemul complet computerizat de gestionare a datelor, profesionalismul intregii echipe medicale si concluzionand cu performantele noastre reale de diagnosticare si tratament.

Opticristal nu este doar un centru de diagnosticare a pacientilor, ci o clinica de chirurgie oftalmologica , axata in principal pe tratarea afectiunilor de pol anterior- respectiv cataracta,keratoconus, strabism, miopie si hipermetropie prin chirurgie refractiva.

In cadrul Centrului de chirurgie oftalmologica Opticristal se realizeaza anual peste 2000 de interventii chirurgicale din care peste 1000 sunt operatii de cataracta prin metoda facoemulsificarii cu implant de cristalin foldabil. In cadrul Centrului de chirurgie oftalmologica OPTICRISTAL Brasov se luceraza cu tehnologie de ultima generatie si cu consumabile Premium.

Aparatul de facoemulsificare este ALCON INFINITI , iar cristalinele folosite sunt ALCON intreaga gama dde cristaline foldabile si ZEISS. Pentru interventiile cu Laser Excimer folosim Laser Excimer ALCON ALLEGRETTO.

Clinica de oftalmologie cuprinde un cabinet de consultații, care dispune de cea mai performantă aparatură de examinare (autokeratorefractotonometru digital, ecograf, pahimetru, biomicroscop cu fanta si camera, perimetru computerizat, tonometru noncontact, biometru noncontact, topograf cornean); un cabinet de investigații oftalmologice de ultimă generație dotat cu angiofuorograf si retinoscop, precum și un bloc operator dotat cu tehnologie de ultima generatie.

Angioflorograful si retinoscopul realizeaza investigarea retinei și a nervului optic si fotografiere digitală a fundului de ochi pentru urmarirea precisa a evolutiei diferitelor afectiuni oculare. Folosim unul din cele mai sofisticate perimetre computerizate pentru monitorizarea campului vizual la glaucomatosi.

Avem deasemenea o combina laser YAG ZEISS dublat in frecventa cu care efectuam tratamentul prin fotocoagulare a retinopatiei diabetice precum si a altor retinopatii.

Despre blocul operator ,ceea ce este de retinut este faptul ca este dotat la standard europene. Avem un microscop operator de ultimă generație si un aparat de facoemulsificare ultrasonica pentru chirurgia cataractei de cea mai buna calitate.

Suntem singura clinica din Brasov in care se realizeaza interventii chirurgicale pentru corectarea viciilor de refractie cu ajutorul laserului EXCIMER pe care il avem in dotare.

Totodata suntem singurul centru de chirurgie din Brasov care realizam cu succes tratarea keratoconusului prin metoda Cross linking.

Precizez ca echipa noastra de Medici oftalmologi vorbeste limba engleza si limba germana.

Pentru a Urmiri cateva din interventiile chirurgicale realizate in cadrul Centrului de chirurgie oftalmologica OPTICRISTAL accesati www.youtube.com , opticristal, operatie de catarcta si laser excimer .

Toate operatiile sunt filmate in timp real , ceea ce cred ca reprezinta cea mai buna carte de vizita pentru Clinica Opticristal.

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed