Adresa & Contact

Adresa noastră

Str Witting, nr 10-12, sector 1

Site web

Centrul Medical Munposan 94 s-a infiintat in anul 1993, pornind de la dimensiunea unui cabinet si dezvoltandu-se treptat, astfel incat astazi poate acoperi o gama larga de servicii atat cu tratament in ambulatoriu, cat si in interiorul clinicii.Clinica medicala privata este situata in sectorul 1, in apropiere de gara de Nord, dispunand de un spital cu 2 corpuri, 30 de paturi si 2 blocuri operatorii, precum si de laborator propriu.

Aparatura folosita este performanta, capabila sa interpreteze rezultate de mare finete, iar centrul medical Munposan 94 poate efectua astazi operatii de chirurgie plastica, interventii laparoscopice, interventii chirurgicale urologice, gastroscopii si colonoscopii, ecografii Doppler 3D si 4D. Specializarile echipei de medici acopera urmatoarele directii: chirurgie generala, ORL, cardiologie, ginecologie, endocrinologie, oncologie, psihiatrie, medicina generala, pneumologie, medicina muncii si inscrieri medic de familie.

Serviciile pe care vi le oferim sunt:

–          Spital cu profil chirurgical

–          Policlinica

–          Laborator analize medicale

–          Laborator anatomie patologica

–          Medicina de familie

–          Medicina muncii

In regim de spital conditiile de spitalizare includ: paturi multifunctionale, monitorizare permanenta prin garda de 24 ore, echipamente de administrare a medicatiei dozate, grup sanitar propriu, televizor, frigider, aer conditionat, punct farmaceutic propriu. De asemenea, tarifele practicate sunt accesibile, asa ca va asteptam sa faceti analize medicale ieftine in locatia din sectorul 1.

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed