Adresa & Contact

Adresa noastră

Str. Cicoarei, nr. 8A, Brasov

Telefon
Site web

MISIUNEA NOASTRA

Crearea unui sistem medical modern, diversificat, cu baze materiale, logistice si umane performante, care sa satisfaca cerintele si necesitatile clientilor Mileniului 3. Cresterea veniturilor si profitului MEDO pentru dezvoltarea firmei si bunastarea angajatilor ei. Serviciile aduse clientilor sunt mai presus de orice, apoi cele aduse angajatilor, iar cele aduse actionarilor sunt ultimele.

DESPRE NOI

MEDO a luat fiinta in anul 1994, la pornire avea un numar de 4 medici de medicina generala, un telefon celular din prima generatie, o geanta medicala si mult suflet. La aceasta ora MEDO dispune de 28 de medici angajati si colaboratori, 6 asistenti medicali, clinica moderna situata in centrul civic Brasov cu dotari si aparatura, ambulanta medicala. MEDO are la aceasta ora de un portofoliu de 10000 asistati permanenti si un numar de 286 firme contractante. DATE PERSONAL Managementul este asigurat de o echipa formata din manageri cu pregatire MBA, diploma management, masteri in diverse specialitati, inclusiv medicale. MEDO dispune de variate specialitati medicale, inclusiv pentru consultatii, ingrijiri la domiciliu si ambulante. Medici de medicina muncii pentru contracte cu firme cu diverse obiecte de activitate.

OBIECTIVE

Rezolvarea problemelor pacientilor si clientilor corporatvi, prin punerea la dispozitie a unui show-room medical cu dotari necesare pentru informarea acestora in legatura cu necesitatile si problemele medicale survenite, precum si posibilitatea inregistrarii si luarii in evidenta pentru accesul la serviciile diversificate MEDO. Serviciile sunt organizate in asa fel incat sa poata rezolva orice cerinta pana la nivel de spitalizare (exclusiv), la nivel national si international

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE

– accesul direct al clientilor la sediul central, sau centrelor MEDO partenere pentru informare, identificarea si rezolvarea problemelor;
– apelarea serviciului de dispecerat telefonic (0268) 966, 24/24h
– accesul prin intermediul internetului pentru a fi in permanente in legatura cu centru MEDO
Asistenta medicala la domiciliu – TELEFON: (0268) 966 Consultatii la cabinetele proprii cu programare prealabila. Consiliere in probleme medicale.

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed