Adresa & Contact

Adresa noastră

Str.Paltinis,nr.15/17, Brasov, Romania

Telefon

Clinica Eva a fost fondata in 2007, capital privat 100%, fiind cea mai mare maternitatea din Vestul Romaniei. Autorizata de Ministerul Sanatatii ca unitate cu paturi de obstetrica – ginecologie, Clinica este inscrisa in nomenclatorul unic al spitalelor din Romania, fiind totodata autorizata de Directia Judeteana de Sanatate Publica.

Maternitatea reuneste 52 de specialisti care depun toate eforturile pentru a asigura mamicilor si bebelusilor acestora servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari ale fiecarei femei care ne-a trecut pragul. In sprijinul acestora, am incheiat un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca pretul pentru serviciile noastre reprezinta co-plata actului medical.
Din 2007 pana in prezent, Clinica Eva a inregistrat peste 4700 de nasteri, 23% dintre acestea fiind din afara Brasovului.

Ne bucuram de recunoasterea calitatii serviciilor noastre, datorita sustinerii pe care o avem din partea companiei MedLife, operatorul medical nr. 1 in Romania, care a ales sa ne sprijine, devenind in anul 2011 actionar majoritar al Eva.

OFERIM PACIENTILOR:

5 cabinete de consultatii de specialitate

Ambulatorul de specialitate al clinicii Eva este format din 5 cabinete de consultatie, o camera de recoltare analize si cabinetul destinat investigatiilor de tip T.N.S.

Cabinetele sunt dotate cu aparatura adecvata si de inalta performanta tehnica, astfel incat sa contribuie decisiv la un diagnostic corect. Printre cele mai importnate dotari mentionam:

  • ecograf “Voluson” 3D – 4D cu sonda vaginala, abdominala si pentru san,
  • videocolposcop pentru diagnosticul screening al colului uterin care triaza potentialele leziuni cervicale in vederea continuarii investigatiilor specifice.
  • Electrocauterul “ERBE” permite interventii limitate din sfera genitala;
  • ecograful 3D – 4D Voluson 730 PRO care permite efectuarea ecografiilor morfofetale de cea mai inalta acuratete.
  • Colposcop cu contrast de faza “KAPS” care este utilizat in studierea leziunilor colului uterin.

3 sali de nastere

La Maternitatea Eva MedLife femeile pot naste natural, prin cezariana, sau in mediul acvatic. Blocul de nastere al maternitatii cuprinde:

  • Filtrul Blocului de Nastere unde personalul de schimba din hainele de clinica in cele de bloc operator;
  • Sala de Nastere cu dotarea necesara asigurarii nasterii pe cale naturala, incluzand un sistem centralizat si separat de aspiratie si oxigen pentru mama si nou-nascut.
  • Sala de Nastere in modul acvatic, dotata cu bazinul specific acestui fel de nastere.
  • Sala de operatie cezariana dotata corespunzator

Anestezie Terapie Intensiva

Departamentul ATI are toate dotările și competentele tehnice necesare pentru a furniza toate tipurile de anestezie necesare in blocul operator. Posibilitatile de supraveghere 24/24 cu anestezist permanent si cu personal mediu prezent langa bolnav.
Mentionam ca in cadrul acestui departament exista si paturi de ATI pre si postoperator (cezariana) care gazduiesc proaspetele mamici pentru 24 de ore.

Neonatologie

Departamentul de Neonatologie gazduieste toti copii nascuti in clinica. Acest department este dotat cu incubatoare stationare, incubator de transport, statie de oxygen – aspiratie, pulsoximetre si monitorizare cardio – respiratorie continua. Supravegherea incintei se face cu sistem video, asigurand monitorizarea nou nascutilor 24 din 24.

16 rezerve in maternitate

In cadrul maternitatii noastre, mamicile sunt spitalizate in rezerve spatioase cu 1 sau 2 paturi, avand in total 16 rezerve cu 26 de paturi. Fiecare rezerva este dotata cu grup sanitar propriu, televizor, lumina naturala, iluminare directa si indirecta, precum si de “veghe”, doua sisteme de alarma, sistem de aer conditionat, astfel incat mamicile, dar si bebelusii sa aiba tot confortul necesar.

Sectie de chirurgie cu 2 sali de operatii

Utilate cu aparatura si tehnologie compatibile cu orice spital din Europa. Sala de operatie de ginecologie dispune de linie completa de laparoscopie si histeroscopie in vederea realizarii unor interventii specifice.

Sistem de garzi medicale – 24/24 h, 7/7

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed