Adresa & Contact

Adresa noastră

Calea Bucuresti nr. 30, Brasov

Telefon
Site web

Grupul Medicover este de peste 19 ani liderul serviciilor medicale private in Europa Centrala si de Est. 4,5 milioane de oameni si 6.000 de companii beneficiaza de serviciile clinicilor si spitalelor Medicover si ale laboratoarelor Synevo in 11 tari: Romania, Polonia, Turcia, Ungaria, Germania, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia si Republica Moldova. Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, are peste 10.000 de angajati. Medicover Romania ofera servicii medicale la standarde europene in Spitalul Medicover din Bucuresti si in cele 14 clinici proprii din Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov, si prin reteaua de furnizori externi din toata tara.

Synevo, parte a Grupului European Medicover, este cea mai extinsa si performanta retea de laboratoare din Romania, cu peste 1800 de investigatii disponibile. Este prezent in 11 tari (sub numele brandului IMD in Germania) cu 64 de laboratoare unde anual se prelucreaza peste 70 de milioane de analize.

Specialistii dedicati si echipamentele la standarde europene sunt disponibile oricand ai nevoie de servicii medicale de inalta calitate.

In Clinica Medicover Brasov ai la dispozitie cei mai buni specialisti in pneumologie care ofera consultatii si realizeaza bronhoscopii pentru identificarea diverselor cauze ale unor afectiuni respiratorii.

 

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed