Adresa & Contact

Adresa noastră

Calea Bucuresti nr.9, Brasov, Romania

Telefon
Site web

Laboratorul BIOSSAN a fost infiintat in anul 1992, din dorinta de a pune la dispozitia brasovenilor o alta alternativa a notiunii de laborator. O alta alternativa insemnind pentru noi un nivel ridicat de profesionalism, o aparatura de inalta calitate, o daruire exemplara in interesul pacientului si nu in ultimul rind un simt umanitar care sa ne calauzeasca gandirea medicala.

Ne-am fundamentat activitatea pe principiul ca inainte de a fi medic trebuie sa fii OM, deci trebuie sa te apropii cu competenta si caldura de cel care iti trece pragul si sa realizezi o legatura de incredere intre tine, laborator si el- pacient. In mare parte am reusit sa realizam aceasta uniune.

Daca mai exista unele lipsuri inerente, am trecut peste ele invatind de fiecare data ca laboratorul inseamna spirit de echipa. Numai echipa unita, ce are la baza aceleasi jaloane, poate pune la dispozitie pacientului certitudinea efectuarii in conditii optime a analizelor de laborator. Am inceput drumul nostru intr-o garsoniera avind 4-6 pacienti pe zi si executind 10-20 analize pe zi.

Astazi functionam in 3 laboratoare dispuse in puncte distincte ale orasului pentru a fi cit mai aproape de pacientii nostri, iar numarul pacientilor a fost in anul 2004 de peste 34.000. Prin daruire, competenta si iubire vom continua munca noastra si in anii ce vor urma nerenuntind la principiile care ne calauzesc.

Categorii de analize

  • ANALIZE BIOCHIMICE
  • BACTERIOLOGIE
  • CITOLOGIE
  • HEMATOLOGIE
  • IMUNOLOGIE
  • PARAZITOLOGIE

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed