Adresa & Contact

Adresa noastră

13 Decembrie nr. 96, Brasov

Conceput de o echipa pasionata si dedicata si plecand de la ideea ca oricine poate avea corpul mult visat, asa a luat fiinta Grand Fitness si pentru aceasta am dedicat 1500 de metri patrati.

Clubul are un design unic pentru a oferi servicii fara precedent, programe de fitness inovatoare și tratamente de wellness, impreuna formand cheia catre cea mai bună performanță și întretinere corporala.

Cel mai mare și modern spațiu: peste 1.500 de metri pătrați, amenajați la cele mai înalte standarde internaționale, cu materiale din USA, UK, Suedia, Spania.

Cele mai performante aparate: am adus pentru prima dată în România aparatură de ultimă generație Cybex, din Statele Unite, lider mondial în domeniu.

Cea mai completă echipă de traineri: 13 performeri cu mare experiență, unii dintre ei specializați în străinătate (USA) și cu practică internațională.

Cele mai diversificate programe sportive: oferim atât antrenamente dinamice de Spinning, Zumba, Kangoo Jumps, Rip:60, Body Pump, Body Shape, Step coregrafie &Abs, Step Workout, Functional Training, ViPR, Tabata, Fitball cât şi antrenamente bazate pe mişcări fine şi elegante – Yoga Antigravity şi Pilates.

Singura bază de fitness care oferă consultanță nutrițională, precum și meniuri cu calorii controlate. Dispunem de vitamin bar și de meniuri adaptate programelor din centrul de fitness, pregătite de specialiștii de la TeoLunchFit.

Alte dotări: 2 săli de aerobic, sală de fitness, sală cardio, sală dedicată antrenamentelor exclusiv cu antrenorul personal, 2 săli pentru masaj, 2 saune finlandeze, zonă de socializare, spațiu de relaxare, loc de joacă pentru copii.

Avem distincţia de a oferi cei mai buni instructori de fitness, antrenori personali, echipamente de forţă şi cardio precum şi experți din wellness. Folosind tehnicile cele mai progresive și inovatoare, echipa noastră motivează membri Clubului pentru a obţine rezultatele dorite.. Datorită aparatelor de ultimă generaţie, antrenamentele de forţă cȃt şi cele cardio vor fi efectuate corect şi sigur, stimulȃnd musculatura şi protejȃnd articulaţiile.

Atenţia noastră pentru detaliile impecabile ne aduce în postura de a fi lideri în inovație. De la antrenorii personali la instructorii pentru antrenamente de grup şi pȃnă la vestiare, nici un singur aspect nu este trecut cu vederea. O ramură a vestitului restaurant cu autoservire Teo Lunch vine de data aceasta cu o nouă configuraţie în cadrul conceptului nostru. Combinȃnd calitatea şi experienţa lor cu sprijinul unui dietetician, au reuşit să creeze reţete specifice stilului de viaţă pe care îl promovăm.

Clubul nostru întruchipează calitate, mișcare și energie.

Va asteptam cu drag!

 

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed