Adresa & Contact

Adresa noastră

Sos. Bucuresti - Ploiesti, Nr. 42D Bucuresti

Telefon

„ Geta Voinea” reprezinta „stil” si „calitate”. Succesul inregistrat in hairstyling timp de peste 30 de ani i-a asigurat un nume de rezonanta in domeniu. Din 2003 Geta Voinea opereaza exclusiv sub brandul GV Hair International, cunoscut publicului larg sub numele Geta Voinea Hair and Beauty Salon. Pasiunea pentru infrumusetare este numitorul comun al clientilor Getei – VIP-uri sau persoane obisnuite, cu totii sunt primiti si serviti in acelasi mod special.

Larg raspandit si in continua ascensiune, brandul Geta Voinea opereaza prin saloane proprii in numeroase locatii din Bucuresti si, de asemenea, in sistem de franciza in intreaga tara.

Devenind un simbol, Geta Voinea a prezentat in multe emisiuni de televiziune (2006-2009) si continua sa fie o prezenta obisnuita in media, unde ii este ceruta opinia despre ingrijirea parului si infrumusetare. Cu talentul mostenit de la mama sa si ambitia caracteristica, a participat la cursuri organizate de cele mai mari nume in industrie pentru a deveni ceea ce este acum: cea mai buna.

Geta lucreaza exclusiv cu produsele de cea mai buna calitate. Se ocupa personal de alegerea stilistilor, pe care ii instruieste si ii formeaza in specialitatea de styling, cu o permanenta orientare pe imbunatatirea calitatii si perfectionarea serviciilor în saloanele pe care le detine.

O veti gasi pe Geta intotdeauna intr-unul din saloanele ei!

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed