Adresa & Contact

Adresa noastră

Str. Jupiter nr. 11, Brasov

Salonului de infrumusetare EMA STIL din Brasov.

Pentru a beneficia de intreaga atentie, va rog sa faceti programare la coaforcu cel putin 2 zile inainte de ziua in care doriti sa va fac frumoasa 🙂
In weekend, sarbatori legale sau la ore in afara programului de lucru (08.00-19.00), va rog sa sunati cu cel putin 5 zile inainte si, in functie de disponibilitate, vedem daca putem stabili o programare.
Toate produsele cosmetice folosite in salonul EMA STIL sunt in termenul de valabilitate stabilit de producator, au certificate de conformitate eliberate de autoritatile de Sanatate Publica, sunt depozitate corespunzator si nu sunt periculoase pentru sanatatea dumneavoastra sau mediul inconjurator.
Spatiul salonului este igienizat periodic de firma autorizata in proceduriD.D.D. Instrumentarul de lucru (foarfeci, perii pentru coafat, agrafe, cleme, pensule si boluri pentru operatiunile de vopsire a parului etc.) sunt dezinfectate ori de cate ori este nevoie cu Isorapid Spray iar cele metalice – prin sterilizare  la temperatura uscata ridicata in pupinel.
Salonul este dotat cu grupuri sanitare separate destinate clientilor si angajatilor.
Exista retea INTERNET wireless.

 

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed