Adresa & Contact

Adresa noastră

Str. George Enescu, nr. 36-42Bucuresti, Sector 1

Stilistul din spatele scaunului

Cristi isi foloseste vasta experienta in colaborarea cu clientii avand in minte un scop clar: sa ajute oamenii sa se simta bine cu parul lor si cu ei insisi.

Cristi este un bun ascultator. In egala masura, ofera sugestii si idei in functie de nevoile individuale, dornic sa arate clientilor cum sa isi puna in valoare calitatile si sa ascunda micile defecte.

Rasplata sa este satisfactia fiecarei persoane care intra in salon, nu ca si client ci ca si partener si, in timp, prieten.

Dar capacitatea de a face recomandari pertinente si de a castiga increderea clientilor vine odata cu multi ani de pregatire continua si experienta, cu pasiunea pentru arta styling-ului si nerabdarea de a descoperi secretele acesteia.

Cristi a facut primii pasi in arta hairstyling-ului in anii 1990. In aceeasi perioada a devenit membru al echipei Wella si a tinut seminarii despre culoare si hairstyling atat in tara cat si in Ungaria.

In 1994 si 1995 a participat la seminarii de culoare pentru L´Oreal in cadrul Festivalului anual de hairtyling de la Budapesta. In paralel, Cristi a studiat arta hairstyling-ului la unele dintre cele mai renumite academii de profil: Vidall Sasoon, Tony & Guy si Mahogany. De la cele mai avansate tehnici de vopsire a parului, la coafuri clasice sau contemporane, Cristi a devenit posesorul tuturor secretelor acestei arte, iar acum totul a devenit natural, firesc pentru el. Pur si simplu face ceea ce ii place.

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed