Adresa & Contact

Adresa noastră

Bd. Alexandru Vlahuta, Nr.51, Bl.1, Sc.B, Ap.2, Brasov, Romania

Telefon

Inaugurarea cabinetului s-a facut in anul 2001, cand sub sigla Cristadent s-au reunit multe din specialitatile cautate de pacienti:
stomatologie,
ginecologie,
pediatrie,
ORL,
medicina interna,
ecografie abdominala si ginecologica,
ecografie cardio-vasculara,
analize de laborator
radiologie stomatologica.

Investitiile in aparatura medicala de ultima ora, largirea ariei de acoperire a serviciilor medicale precum si corpul medical format din medici primari si specialisti cu multa experienta si de mare probitate profesionala, au reusit de-a lungul anilor, sa aline suferintele a sute de bolnavi care au trecut pragul cabinetului nostru. Profesionalismul, corectitudinea, flexibilitatea si experienta sunt principalele puncte forte ale echipei noastre.

Prin activitatea pe care o desfasuram ne propunem sa educam pacientii in scopul prevenirii afectiunilor medicale, printr-o monitorizare continua a starii de sanatate.

Centrul medical Cristadent isi propune sa ofere servicii medicale la standarde ridicate. Respectarea normelor de calitate, acuratetea rezultatelor oferite in timp util, precum si instruirea periodica a personalului ne ajuta sa crestem increderea pacientilor in serviciile pe care le oferim.

Politetea si respectul fata de pacient, regula de aur a fiecarui cadru medical, impreuna cu dorinta de a face bine, ne-au adus recunoasterea ca un cabinet serios si onest din partea celor care au apelat la serviciile noastre.

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed