Adresa & Contact

Adresa noastră

Cpt. Eremia Popescu nr. 21

Clinica Privata Dr Filip este o clinica privata de sanatate specializata, ce ofera investigatii si tratamente in peste douazeci de specialitati din medicina.

Dr Filip este una din cele mai cunoscute clinici private de sanatate din tara si are contract cu Casa de Asigurari Bucuresti. Clinica Privata Dr Filip este dotata cu aparatura de ultima generatie pentru fiecare specialitate in parte, oferind cu acest scop, cele mai precise diagnosticuri, astfel incat doctorii specialisti ai clinicii va pot oferi cele mai bune tratamente pentru insanatosirea dumneavoastra.

Clinica Privata Dr Filip dispune de numeroase cabinete pentru diverse specializari ca:

– neurologie

– neurochirurgie

– psihologie

– psihiatrie

– oftalmologie

– medicina muncii

– stomatologie

– O.R.L

– cardiologie

– ginecologie

– dermatologie

– urologie

– endocrinologie

– ecografie

– ortopedie

– fizioterapie

– reflexoterapie

– masaj terapeutic

Clinica noastra dispune de o echipa de medici profesionisti, cu o vasta experienta in domeniile reprezentate si cu o pregatire de exceptie. Medicii clinicii noastre sunt pregatiti la nivel european si puteti fi siguri de calitatea eficientei noastre si de serviciile de exceptie.

Clinica Privata Dr. Filip va ofera confort, incredere si un tratament corect si sigur al afectiunilor de care suferiti. Puteti fi convinsi ca odata ajunsi la noi, beneficiati de un diagnostic corect si un plan de tratament personalizat si sigur.

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed