Adresa & Contact

Adresa noastră

Str. Breaza nr. 6

Telefon
Site web

linica medicala Metraqi este preocupata de medicina complementara ceea ce reprezinta o alternativa a medicinii alopate.

Folosim medicina traditionala chineza, tehnici si metode moderne prin care incercam sa restabilim starea de bine a organismului exterior si interior.

Tratamentele folosite in clinica Metraqi se adreseaza afectiunilor pacientilor dar si preventiei si profilaxiei acestora.

Ajutam corpul uman sa functioneze normal, facem acest lucru cu mijloace blande.

Metoda holistica se bazeaza pe faptul ca omul este o fiinta complexa ce face parte din Universul cu care interactioneaza (elemente, energie, ganduri).

O alta metoda folosita este formarea atitudinii pacientului care presupune pastrarea sanatatii sau recuperarea acesteia, ce se realizeaza prin semnalele interioare ale corpului pe care incercam sa le tratam cu mare grija si dragoste.

Armonia este un alt principiu ce sta la baza tratamentelor oferite de catre Matraqi.

Astfel pacientul este invatat sa nu fie agresiv, sa fie bland cu natura, cu mediul inconjurator, cu propriul lui organism.

Angajatii firmei noastre sunt atenti la nevoile si necesitatile pacientilor, ii trateaza cu mare grija, folosesc metode alternative de tratament ceea ce nu exclude medicina alopata prin folosirea de proceduri simple, naturale, energetice, ce sunt aplicate la inceputul bolii sau a dereglarilor aparute in organism.

Medicina alternativa considera ca o cauza importanta a bolilor sunt atitudinea gresita si starile psihoemotionale gestionate incorect care duc la greseli comportamentale in stilul de viata si duc catre imbolnavire.

Tehnicile medicinei complementare ajuta la organizarea structurii energetice a fiintei umane, sensibilizeaza spiritul uman pentru a accepta si a fi responsabil de starea de sanatate.

Va oferim servicii de:

Terapie Bowen

Drenajul limfatic manual

Medicina traditionala chineza

Pulsterapia magnetica cu ONDAMED

Terapia florala Bach

Terapia cranio-sacrala

Reflexoterapia

Masaj general

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed