Adresa & Contact

Adresa noastră

Calea Rahovei nr. 259

Clinica Hipocrat 2000 ofera clientilor nostrii servicii de calitate, servicii de tip ambulator, pacientilor din Giurgiu, Bucuresti, Prahova si Ilfov.

Personalul angajat este cu o inalta calificare, aparatura medicala de ultima generatie conform reglementarilor nationale si internationale, am incercat sa raspundem celor mai exigente cerinte ale pacientilor.

Scopul nostru este ingrijirea sanatatii, preventia bolilor, imbunatatirea permanenta a serviciilor medicale in concordanta cu cerintele pacientilor astfel incat acestia sa plece multumiti de serviciile medicale oferite de catre medicii profesionisti si asistentele medicale.

La inceput clinica a avut 13 angajati, in 1997 s-a infiintat serviciul de ambulanta Hipocrat 2000, in 1999 s-au deschis centrele din judetul Ilfov, in 2005 s-a infiintat laboratorul de analize din Giurgiu, in 2006 s-a deschis un laborator de analize medicale in Ploiesti si centru de imagistica, in 2010 s-a deschis un spital modern in calea Rahovei 259.

Astazi institutia noastra dispune de 300 cadre medicale, medici primari, medici specialisti, profesori universitari, asistenti medicali cu inalta competenta profesionala.

Scopul nostru este sa oferim consultatii, investigatii si analize de laborator la cele mai inalte standarde astfel incat scopul nostru principal este ca pacientul nostru sa fie sanatos.

Sloganul nostru este, conform juramantului lui Hipocrat: “Sanatate inainte de toate”.

Clinica Hipocrat 2000 acorda o mare importanta relatiei medic- pacient, prevenirii si profilaxiei bolilor, diagnosticarea si tratarea afectiunilor, confidentialitate, acuratetea examenelor paraclinice.

Ambulanta Hipocrat va ofera transport rapid in cel mai scurt timp si servicii medicale de cea mai buna calitate.

Laboratoarele Hipocrat va identifica acuratetea afectiunilor fiind cel mai apreciat laborator de analize din Romania.

Va asteptam in clinicile medicale Hipocrat unde veti intalni doctori si asistenti cu o specializare superioara ce va sta mereu la dispozitie.

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed