Adresa & Contact

Adresa noastră

Str Salcamilor 6A, sector 2

Site web

entrul Medical Optim Sano este locul in care va regasiti starea de bine.
Conceput pentru a veni in ajutorul persoanelor aflate in suferinta, central medical aflat in zona Piata Romana, sector 2, va ofera servicii medicale de cea mai inalta calitate, la preturi deosebit de accesibile.
La noi veti gasi un cabinet ORL si unul de stomatologie, in care veti primi tratamentul adecvat afectiunii dumneavoastra, dar si cabinete de cardiologie, endocrinologie, dermatologie, ginecologie ori reumatolgie, unde cu siguranta problemele de sanatate pe care le aveti vor putea fi solutionate.
Format dintr-o echipa de medici cu o vasta experienta in domeniul medical, a carei competenta este demonstrata in timp, Central Medical Optim Sano, din sectorul 2, va pune la dispozie un cabinet ORL si unul de stomatologie, dotate cu aparatura de ultima generatie, in care veti putea primi tratamentul si atentia necesare afectiunii dumneavoastra.
Fie ca va confruntati cu o afectiune cardiologica sau de reumatologie, de nutritie si diabet, sau una stomatologica ori ORL, in clinica noastra veti gasi o echipa de oameni bine pregatiti, care isi doresc sa puna la dispozitia pacientilor cunostintele pe care le-au dobandit in decursul multor ani de experienta medicala.
Dorinta de a face bine, competenta demonstrata a medicilor, fundamentele etice care stau la baza activitatii lor, alaturi de cabinete dotate cu aparatura moderana, fac din Centrul Medical Optim Sano locul in va puteti redobandi sanatatea.

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed