Adresa & Contact

Adresa noastră

Str. Nanu Muscel Nr. 12, Sector 5

Telefon
Site web

Centrul Medical Medsana Cotroceni  a fost fondat in anul 1996, fiind prima clinica privata din Romania cu laborator propriu de analize, acreditat ISO. Centrul Medical Medsana a fost, de asemenea, prima clinica privata  care a initiat abonamentul privat de sanatate dedicat companiilor.

Fiecare centru Medsana este dotat cu aparatura medicala de ultima generatie, contribuind astfel la diagnosticarea cat mai rapida si corecta a afectiunilor pacientilor.

Echipa noastra este formata din doctori specialisti care, in urma unui diagnostic,  va vor prezenta cele mai bune si mai utile variante de tratament. Fiecare plan de tratament este personalizat in functie de fiecare pacient, astfel incat puteti fi siguri ca sunt luate in considerare o multime de factori ce apartin fiecarui individ in parte.

In laboratoarele Medsana au loc peste 450 de teste de laborator, analize si investigatii. Centrul nostru va ofera consultatii in toate specializarile medicale.

Centrul Medical Medsana este cunoscut pentru implicarea sa in actiunile de educare si prevenire a cancerului mamar si de col uterin, dar, si a altor afectiuni.

Ne pasa de cei din jurul nostru, si astfel incercam sa readucem in atentie posibilele afectiuni ce pot afecta sanatatea fara ca noi sa stim. Un simplu control de rutina poate salva o viata sau o poate schimba.

Dorim ca fiecare persoana sa fie constienta de eventualele probleme de sanatate ce pot fi cauzate de diversi factori, interni sau externi, fie ca e vorba de stres, alimentatie dezechilibrata sau aparitia unor afectiuni minore ce nu sunt luate in calcul datorita lipsei de timp sau de interes.

Sanatatea dumneavoastra este mai importanta ca orice!

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed