Adresa & Contact

Adresa noastră

Strada Bucurestii Noi, Nr 50A, Sector 1

Pentru fiecare dintre noi, sanatatea trebuie sa fie prioritara. Si cand ne raportam la prioritati, trebuie discutata calitatea serviciilor pe care le primim, promptitudinea si accesibilitatea lor. De aceea, fiecare dintre noi suntem dispusi sa cautam o clinica corespunzatoare standardelor personale.

Centrul medical Asy-Med este o clinica de diagnostic si asistenta medicala specializata si este situat in cartierul Bucurestii Noi, pe strada cu acelasi nume, numarul 50 A. Punctul de reper pentru o mai buna orientare in spatiu este statia de metrou Jiului.

Ceea ce este reprezentativ pentru centrul medical Asy-Med este varietatea domeniilor in care poate oferi consultatii si tratamente. Astfel, puteti apela cu incredere la medicii nostri privind probleme in urmatoarele domenii:

–       Endocrinologie

–       Ecografie

–       Medicina interna

–       Medicina muncii

–       Neurologie

–       Obstetrica Ginecologie

–       Psihiatrie

Echipa de medici cu care ne mandrim are urmatoarea componenta: Dr Nancu Viorica (Medic Primar Psihiatrie), Dr Gherghel Mihaela (Medic Specialist Psihiatrie), Dr Gherghel Mihail (Medic Pimar Psihiatrie), Dr Dumitrescu Mihnea (Medic Specialist Medicina Interna), Dr Strat Viorica (Medic Primar Neurologie), Dr Bucur Letitia (Medic Primar Medicina Muncii), Dr Chiscop Ana Maria (Medic Primar Obstetrica Ginecologie si Ecografie), Dr Stoian Cristiana (Medic Specialist Endocrinologie).

Va asteptam cu tratamente si sfaturi de specialitate in fiecare zi, de luni pana vineri, in intervalul orar 07:00 – 21:00 si speram sa va fim de ajutor. Calitatea serviciilor noastre, precum si preturile practicate isi propun sa fie in avantajul dumneavoastra, iar activitatea clinicii noastre va fi cu siguranta cartea noastra de vizita pentru un viitor plin de sanatate.

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed