Adresa & Contact

Adresa noastră

Aviatorilor Nr. 67, Sector 1

Telefon

Centrul Medical Academica este o clinica particulara de sanatate ce si-a propus inca de la infiintare, sa trateze fiecare pacient cu toata atentia, oferindu-i acestuia tot interesul medical de care are nevoie.

Suntem o clinica de sanatate eficienta, care si-a castigat de-a lungul timpului reputatia de a oferi pacientilor sai un diagnosti precis si rapid, si un plan de tratament personalizat, in functie de afectiunile suferite.

Pacientii nostrii se bucura de un confort deosebit si un tratament eficient si de cea mai buna calitate.

Echipa noastra este formata din medici exceptionali, cu o vasta experienta in domeniu, asistente si personal specializat. Centrul Medical Academica va ofera servicii medicale pentru toate specialitatile medicale, incluzand:

– interventii chirurgicale

– analize de laborator

– investigatii de imagistica medicala

Centrul Medical Academica pune mare pret pe confidentialitatea pacientilor sai, asa incat puteti fii siguri ca absolut tot ce dezvaluiti doctorilor nostri ramane  nedezvaluit.

Pentru un tratament exact, trebuie de asemenea sa divulgati mediclior nostri toate problemele medicale avute, pentru stabilirea unui istoric medical exact, pe baza caruia, acestia sa fie bine informati cu privire la afectiunile medicale precedente, pentru a stabili eficient si corect, un tratament adecvat.

Inca de la intrare veti fi placut surprinsi de o atmosfera ce va va reda pe loc incredere si siguranta. Clinica noastra dispune de saloane spatioase, cabinete si sali operatorii dotate cu echipamente de ultima ora.

Ne intereseaza sanatatea pacientilor nostri. Pentru noi, practicarea medicinei nu este o meserie, este placerea de a reda zambetul pacientilor nostri, de a-i sti sanatosi si in siguranta!

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed