Adresa & Contact

Adresa noastră

Dorobanti 69 Bucuresti

Rezultate de neegalat care au depasit toate granitele: tratarea grasimii localizate, a celulitei si a pielii lipiste de tonus. Tehnologia LPG Cellu M6® a castigat recunoastere international datorita programelor Lipomassage si Endermolift.

LPG este partener oficial al unuia dintre cele mai prestigioase evenimente: Festivalul International de film de la Cannes.

Direct de pe covorul rosu, acum si la Centro Donna Salon & SPA! Cellu M6 Endermolab va ofera in timp record rezultate spectaculoase: slabire, fermitate, sculptare si netezire anti‑celulita, 100% natural.
NOU: Inoa Color Care
Gama creata special pentru parul colorat cu vopseaua Inoa , mentine nivelul natural al lipidelor care se afla in componenta suprafetei fibrei capilare.
Uleiul de argan si extractul de ceai verde alcatuiesc o formula ce hidrateaza intens firul de par, lasandu-l matasos si stralucitor.
NOU: Kerastase a creat Force Architecte
Stiati ca… Pe parcursul unui an,o femeie isi expune, in medie parul la: 150 de uscari termice, 7 procese chimice, 5475 periaje, 115 strangeri “in coada” ?
Cu timpul parul devine slabit,lipsit de forta. Toate acestea contribuie la eroziunea si reducerea vitalitatii fibrei capilare.
Cercetarea Avansata L’Oreal dezvaluie o tehnologie revolutionara.
Ciment –Cylane Complex: Tehnologia suprema pentru reconstructia fibrei capilare si pentru sigilarea varfurilor despicate. Combinatia unica a 3 ingrediente reparatoare, Intra Cylane, Pro-Keratina si Ceramide ajuta la reconstructia fibrei capilare atat din interior ,cat si la suprafata.
Parul redevine puternic si stralucitor,usor de coafat.

NOU: Luna Aniversa
In noiembrie implinim 8 ani de cand am deschis primul Salon Centro Donna!
Intreaba de discount-urile speciale (atat la servicii cat si la produse) pe care le-am pregatit pentru tine!
„Luna Cadourilor” incepe mai devreme anul acesta, la Centro Donna Salon & SPA!!!

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed