Adresa & Contact

Adresa noastră

Nicolae Balcescu 63, Brasov, Romania

Telefon
Site web

Misiunea noastră…

In cei aproape 10 ani de experiență acumulați atât în sistemul medical românesc cat și în cel francez, ne-am specializat în tratarea adulților care prezintă probleme de diagnostic sau boli care afectează mai multe organe, atât acute (“urgențe”) cât și cronice.

Ne dorim sa punem în practică toată această experiență în speranța de oferi pacienților o îngrijire corectă, coerentă și accesibilă oricărei persoane.

Principala direcție pe care o abordăm este dată și de specificul nostru de medici de Medicina Internă – sau INTERNIȘTI -și se referă la integrarea suferinței fiecărui pacient ținând cont de organism ca întreg, cu particularitățile sale: ” există bolnavi și nu boli “.

A doua direcție prioritară este de responsabilizare și implicarea pacientul în propria îngrijire. Această implicare, denumită în termeni generici si “complianță”, este rezultatul unui efort comun al medicului și pacientului de a crea o legătură de încredere bazată în special pe înțelegerea clară a bolii precum și a implicațiilor terapeutice și evolutive pe care acesta le are.

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed