Adresa & Contact

Adresa noastră

Str. Dorobantilor 4, Brasov

Site web

BODY TIME – sala de sport, care economisește timp. Stimularea musculaturii este atât de intensa, încât antrenamentul este foarte eficient.

Body Time, se bazează pe o metodă care a fost deja folosita în Astronautică și de Medicina Sportiva: EMS training, o stimulare musculara extrem de inovatoare. Studii de la Universitatea de Sport din Köln și de la Universitatea din Bayreuth au dovedit eficienta acestui antrenament. Și în fiecare dintre cele 7 sali de sport Body Time din Romania, observam zilnic beneficiile  impresionante:

  • Un mega-plus de eficiență, de care poti beneficia foarte repede!
  • 20 de minute de exercitii pe săptămână – obtii rezultatele dorite!

Ideal pentru cei care doresc să realizeze o mulțime de lucruri in timp foarte scurt!

Primiti consultanță gratuită la Body Time , sală de sport pentru antrenament EMS. Aici totul este personal

 Conceptul

Vreti rezultate excelente in cel mai scurt timp posibil?
Slabiti, modelati-va corpul, tonifiati-l în numai 20 de minute pe saptamana! De acum puteti beneficia şi dumneavoastra de acest nou concept de fitness originar din Germania! Cel mai nou concept din Europa cu un succes foarte mare in domeniul sportiv! Acesta reprezinta viitorul oricarei sali de fitness. La Body Time va oferim toate informatiile, precum si reteta perfecta pentru succes. Rezultatele extraordinare sunt aduse de antrenamentul ce combina miscarea cu electrostimularea. Aceasta combinatie, asociata cu o alimentatie sănătoasă, este reteta noastră care aduce rezultate 100 % . Daca vreti sa aflati mai multe si sa faceti mai mult pentru corpul dumneavoastră, veniti acum la Body Time si aflati toate detaliile! Noi vă asigurăm o reteta completă, de la A la Z, si garantăm ca nu va fi o pierdere de timp.

Noi ne ocupăm de fiecare client in mod individual si facem un antrenament personalizat. Ne punem timpul la dispozitie pentru sucessul si scopurile dumneavoastră. Realizam tot ceea ce va doriti in cel mai scurt timp, fara a pierde vremea la sala de sport sau folosind alte metode ineficiente de slabit.
Testati Conceptul Body Time!

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed