Adresa & Contact

Adresa noastră

Piata Montreal, nr.10 Bucuresti

Pe langa serviciile specifice unui centru profesionist de infrumusetare – coafor, cosmetica, machiaj, manichiura si pedichiura – salonul Blues Line gazduieste si un spatiu de showroom cu vanzare de accesorii handmade sau bijuterii ale unor creatori romani.

In 1995 deschidem primul salon de infrumusetare de lux din Romania: Blues Line Beauty Center in Galeria Comerciala World Trade Center, din Bucuresti.

In 2002, conceptul The Art of Beauty – La Prairie este disponibil in premiera clientilor din Romania prin intermediul Blues Line, la Health Club Athénee Palace Hilton.

In 2005, saloanele Blues Line aniverseaza 10 ani de succes neintrerupt pe piata serviciilor de frumusete de lux din Romania.

In 2011 deschidem noul Blues Line Beauty Space, in incinta World Trade Center Shopping Gallery, cu tratamente Valmont in exclusivitate.

In februarie 2014 sarbatorim 19 ani de la momentul in care primii nostri clienti au pasit in saloanele Blues Line. Multi dintre ei ne sunt clienti si acum! De asemenea, multe vedete si personalitati publice cu renume international – Naomi Campbell, Rutger Hauer, Christophe Lambert, Fran Drescher, Mehriban Aliyeva (Prima Doamnă a Azerbaijan-ului) – ne-au onorat cu prezenta lor de-a lungul anilor.

Recenzii

Lasă un comentariu

Price
Location
Staff
Services
Food
În curs de publicare...
Evaluarea ta a fost trimisa cu succes
Vă rugăm să completaţi toate câmpurile
Captcha check failed